BEL: +31 (0)6 83 20 48 78

Prof. Zonnebloemlaan 10, 3571 KP Utrecht

€ 540.000,= k.k.

Professor Zonnebloemlaan 10, 3571 KP Utrecht

Aan de rand van het geliefde Tuinwijk (Tuindorp Oost) ligt deze ruime hoekwoning met 3 verdiepingen, tuin op het Zuiden, ruime woonkeuken en 3 slaapkamers.
De singelwoning grenst aan het water en een ecologische groenstrook.
De naam van de laan – Professor Zonnebloem – is bedacht door de bewoners en schoorvoetend aangenomen door de straatnamen commissie.
Professor Zonnebloem kent u waarschijnlijk uit de stripboeken van Kuifje.

De Prof. Zonnebloemlaan heeft een aantrekkelijk straatbeeld: korte huizenrijtjes van 3 tot maximaal 5 woningen. De woonomgeving oogt opvallend groen en heeft een speelplaats om de hoek. Dit deel van de wijk is verkeersluw: er is geen doorgaande route.

De voordeur is lopend en per (bak-)fiets te bereiken. De bewoners variëren in leeftijd van jong tot oud.
In de directe omgeving ligt winkelcentrum De Gaard (net vernieuwd) met AH, bloemenwinkel, kaas- en notenwinkel, fietswinkel, bakker, slager, drogisterijen, viswinkel, pinautomaat en Restaurant Kom Buurten. Goede lagere scholen, BSO en prima openbaar vervoer: bus 7 naar CS en treinstation Overvecht in de buurt. Op de fiets rijdt u binnen 600 meter buiten de stad. De aansluiting op de snelwegen is op korte afstand (Veemarkt).

Indeling:
Begane grond: overdekte voordeur en aparte deur naar de berging.
Hal met toiletruimte, meterkast, zij raam, deur naar de berging. Ruime berging.
Woonkeuken met flinke raampartij (van vloer tot plafond) en tuindeur, stoere Boffi keuken met Quooker, vaatwasser, afzuigkap en ruime bijkeuken met grote koelkast, combi oven, voorraadkasten, wasmachine en droger. De woonkeuken en hal hebben een mooie eikenhouten vloer. In de woonkeuken wordt een zijraam met uitzicht op het water van de singel geplaatst. De tuin op het Zuiden is deels bestraat en heeft een houten schuur en hoge beukenhaag (privacy).

Eerste verdieping:
U-vormige woonkamer met aan de tuinzijde ook een royale raampartij (van vloer tot plafond), een zijraam (van vloer tot plafond) met uitzicht op het water, een mooie eikenhouten vloer en raampartij in de afscheiding naar de overloop.
Aan de voorzijde is de raampartij met openslaande ramen, ingebouwde horren en kastenwand met gootsteen.

Tweede verdieping:
overloop met raam aan de singelzijde, met de grote slaapkamer aan de voorzijde, badkamer met ligbad, separate douche, 2e toilet en dubbele wastafel, 2 slaapkamers aan de tuinzijde, bergruimte met cv en mechanische ventilatie.

Bijzonderheden:
- de woningen zijn gebouwd met ankerloze spouwmuren (geen kontaktgeluiden van de buren);
- het is opvallend stil in huis;
- afgesproken is dat de voordeuren, garagedeuren en kozijnen dezelfde kleur blijven;
- de groenstrook naast het huis met het talud tot aan het water is ecologisch gebied;
- de erfpacht is eeuwigdurend en de canon is afgekocht (AlgemeneVoorwaarden uitgifte van grond in erfpacht van de gemeente Utrecht 1989);

Betaald parkeren – kosten parkeervergunning: 1e vergunning € 101,= per jaar. Voor meer informatie kunt u terecht bij de Gemeente Utrecht.

Type koopakte: Model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning (model 2018). Vastgesteld door de NVM, VastgoedPRO, VBO Makelaar, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Oplevering: in overleg (kan eventueel spoedig).

Globale maten:
woonkeuken ca 4 m x 4,8 m;
bijkeuken ca 2,6 m x 1,4 m;
berging ca 2,6 m x 2,5 m;
U-vormige woonkamer incl. overloop ca 9,15 m x 4,8 m;
badkamer ca 2,1 m x 2,6 m;
slaapkamer voorzijde ca 3 m x 4,8 m;
slaapkamer 2 tuinzijde ca 3,8 m x 2,6 m;
slaapkamer 3 tuinzijde ca 2,8 m x 2,15 m.

woonoppervlak 125 m2
overige inpandige ruimte 7 m2
gebouwgebonden buitenruimte 41 m2
perceel 96 m2
inhoud 445 m3

HEEFT U INTERESSE IN EEN HUIS

Scroll to top