BEL: +31 (0)6 83 20 48 78

Tretjakovlaan 16, 1064 PR Amsterdam

VERKOCHT

Tretjakovlaan 16, 1064 PR Amsterdam

Dit unieke penthouse (bestaande uit de gehele 4e woonlaag) met 2 terrassen en een dakterras ( 142 m2) met paviljoen. Het gebouw bestaat uit slechts 5 appartementen.

Gebouwd op de voormalige waterzuiveringstrommel in het Kröller Müllerpark met zijn fraaie vijverpartij en aan het einde van deze rustige laan het prachtige Sloterpark met de Sloterplas, is een fantastisch kans.

De indeling van deze fantastische, onder architectuur ontworpen en ingerichte, woning is als volgt:
op afstand bedienbare inrit voor de inpandige 2 parkeerplaatsen, gezamenlijke voordeur, lift en trappenhuis.

4e verdieping:
ruime entree (alleen voor het penthouse) met lift en trap, loopbrug, voordeur.
Centrale hal met toilet, riante rechthoekige woonkamer (ca. 36 m2) met rondom raampartijen van vloer tot plafond, open haard,  vloerverwarming, airconditioning, lichtgrijze epoxyvloer (met mat vernis) en schuifpui over de gehele lengte welke toegang geeft tot het fraaie terras (ca. 15 m2)  op het Zuid-Westen met uitzicht op vijver en Sloterpark.
Aansluitend komt u in de woonkeuken (uit 2012 en ontworpen door  rooijakkers + tomesen architecten) met keukeneiland voorzien van een grote inductie kookplaat, tepanyaki grillplaat, separate grill, vaatwasser, Quooker, stoomoven, combi oven met kerntemperatuur meter, 2 bordenwarmers, 4 laden vrieskist, koelkast en boven het keukeneiland bevinden zich stalen boosterschappen.
Alle apparatuur is van Bosch.
Het eetgedeelte van de woonkeuken bevindt zich in het hart van het huis met een lichtkoepel boven de eettafel en toegang tot alle omringende ruimtes.
De airconditioning is fraai ingebouwd. Open haard kanaal ingebouwd. Ook hier is vloerverwarming en de mooie epoxyvloer.
De master bedroom (ca. 16 m2) beschikt eveneens over een raampartij met glas van vloer tot plafond met schuifpui over de gehele lengte en toegang tot het 2e terras van 15 m2 op het Noord-Oosten.
Grenzend aan de master bedroom bevindt zich de 2e slaapkamer thans in gebruik als werk-/fitness kamer, ook hier raampartijen van glas van vloer tot plafond.
De 3e slaapkamer heeft uiteraard ook een enorme raampartij van vloer tot plafond en beschikt over een kastenwand met schuifdeuren.
Er zijn 2 badkamers, de eerste badkamer is uitgevoerd in turkooise mozaiektegels met een ligbad, separate douche en 2e toilet. De 2e badkamer beschikt over een douche.
Naast de badkamer zijn 4 grote kasten.
5e verdieping
Het dakterras beslaat het volledige dak-/woonoppervlak en is te bereiken via de trappen op beide terrassen. Deze daktuin bestaat uit een overdekt zitgedeelte dat middels buitengordijnen van geimpregneerd doek naar wens kan worden veranderd van een beschutte zithoek, tot een volledige buitenkamer.
Daarnaast zijn er een vijver en de daktuin beplant met onderhoudsarme gemengde beplanting (deels sedum, deels vaste planten en bomen). Door de seizoenen heen veranderen de kleuren van dit daktapijt.
Een architectonisch zeer hoogstaand object (en regelmatig besproken in lifestyle- en architectuurbladen).
De gevels zijn vrijwel geheel in glas uitgevoerd, alle ruimtes lopen in elkaar over.
Kozijnen en schuifpuien van Iroko hout (onderhoudsarm, hard hout).

In de onderbouw bevinden zich 2 ruime bergingen.

Op loopafstand vindt u winkels en supermarkten, metrostation ‘Postjesweg’, bus- en tramhaltes, het Sloterpark met de Sloterplas en het Rembrandtpark. Het Sierplein met haar winkels en supermarkten en treinstation Lelylaan liggen op korte fietsafstand, evenals het iets verderop gelegen Nieuwe Meer en het Amsterdamse Bos met hun recreatieve ontspanning.
Uitvalswegen zijn de A10, A4 en A9 en met de fiets staat u binnen een kwartier in het Centrum van Amsterdam.

 

penthouse 4e verdieping
daktuin met paviljoen 5e verdieping
2 bergingen onderbouw, 2 privé parkeerplaatsen onderbouw
bouwjaar 2000

woonoppervlak 136 m2
daktuin met paviljoen 142 m2
2 balkons à 14,5 m2

Interesse? Bel ons !

Scroll to top